Uitlaat-service

Groepswandeling en individuele wandeling

Zoekt u een sfeervolle, gezellige wandelclub voor uw hond(en) en woont u in Voorschoten of Wassenaar? Dan kan Wakkere Makker u uitstekend bedienen.
De uitlaatservice is door en met alle deelnemende honden, vanaf 2015 door de jaren heen, met ontzettend veel liefde, positieve betrokkenheid en plezier, opgebouwd.
Van zowel de groeps- als individuele wandelingen, maken wij áltíjd een feestje! En op een zo eenvoudige manier: samen lopen in de omgeving. Genieten van alles wat er te zien, horen en te ruiken is.
Dit aanbod is en blijft ontzettend bijzonder en waardevol vanuit al zijn eenvoud.

  • groepswandeling
  •  individuele wandeling

Groepswandeling
Uw hond wordt met zorgvuldig beleid geplaatst in de groep(en) met een maximum aantal van 8 honden per groep. Dat is het maximum aantal voor mij om hen allemaal met volle, persoonlijke aandacht te kunnen blijven begeleiden. Elke hond heeft mijn inziens namelijk recht op gevoel van veiligheid, vrijheid, persoonlijke grenzen/ruimte en plezier. De uitlaatservice is vooral bedoeld om de honden volledige ontspanning -door inspanning- te laten beleven. Het biedt hen sociaal contact met soortgenoten in een ontspannen sfeer, snuffel-, ren- ontwikkel- en onderzoeksmogelijkheden, dus allerlei positieve uitdagingen. Dat alles door eenvoudigweg (professioneel begeleid) samen vóórt te gaan in losloopgebieden. De groepen zijn zorgvuldig samengesteld om de positieve energie/sfeer in de groep in balans te hebben en houden. De honden raken en blijven op elkaar betrokken, zonder hun eigenheid en zelfstandigheid te verliezen. De wandelingen duren een dik uur. De loopgebieden en -routes worden zo veel mogelijk gevarieerd. Behalve pups, zijn honden van álle leeftijden welkom op de voorwaarde dat zij mentaal en fysiek dit aanbod aan kunnen en de balans in de groep niet verstoren.

Individuele wandeling
Past uw hond (nog) niet in een groep dan is individueel wandelen een mogelijkheid. De individuele wandelingen kunnen ook uitkomst bieden tijdens of na gedragstherapeutische behandeling, na individuele training, of ten tijde van revalidatie. Indien helpend, kan er in bepaalde gevallen ook een hond uit de groep meelopen, met toestemming van de eigenaren natuurlijk, om tijdens de wandeling een wat onzekere hond meer comfort te laten ervaren en maximale ontspanning. Gebleken is dat stemmingen en gedrag van de deelnemers, hiervan verbeteren. De energiefrequentie resoneert positief (net zoals in de groepswandelingen). Alle wandelingen dienen zeker ook om aan de bewegingsbehoefte van uw hond te voldoen en de routes worden zo veel mogelijk gevarieerd. De individuele wandelingen vinden over het algemeen plaats vanaf uw woning, tenzij, om een specifieke reden, anders geïndiceerd. De duur van de individuele wandeling is een uur, tenzij voor het welzijn van uw hond(en) korter is geïndiceerd.

De auto van Wakkere Makker
De auto van Wakkere Makker is speciaal ingericht voor het veilig en comfortabel vervoeren van meerdere honden. In de auto wordt niet gerookt. De auto is voorzien van een uitstekend klimaatbeheersingssysteem. Er zijn stevige kennels ingebouwd van verschillende grootten. Honden die graag samen zijn, kunnen samen in een kennel reizen. Honden die elkaar niet goed verdragen in een gesloten ruimte, kunnen gescheiden van elkaar reizen. De persoonlijke ruimte van een ieder wordt gerespecteerd! De regelmatige wandelingen én het reizen samen, werken sterk verbindend voor álle deelnemers. De honden bouwen bij Wakkere Makker een sterke, positieve band met elkaar en maken vrienden voor het leven!

Meer weten over de uitlaatservice?
Wilt u hier meer over weten? Neem dan contact met mij op.

Wakkere Makker op Facebook
Voor sfeerimpressies volg Wakkere Makker op Facebook